Tippek, trükkök kezelt számlák esetében

Az 5gulden, RHO, Perfecto Emerald, Total Trade mindegyike a 3TGBrokersnél fut, ennek van egy nagy előnye azok számára, akik szeretnék szétosztani a befektetésüket, ezek között a számlák között. A számlanyitások után elég az egyik számlára utalni a teljes befektetendő összeget, és onnan belső átvezetéssel ingyenesen át lehet tenni a többi számlára is, amit oda szánt. Erre a célra a Perfecto számlát érdemes használni, mert az 5guldennél például induláskor van 2% egyszeri költség a beérkezett pénz után. De azt fontos tudni, hogy az 5guldennél is csak az első beérkező pénzből vonják a 2%-ot. Tehát ha elindítjuk a számlát 2000$-ral, és később ráutalunk például 4000$-t, akkor abból már nem vonnak le semmit sem.

Egyébként érdemes ilyen esetben kihasználni az 5gulden jutalékrendszerét is, hogy plussz bevételhez jussunk a hozamon felül. Ha nagyobb összeget kíván az 5guldennél befektetni, mint 4000$, akkor érdemes két egymás alatti regisztrációt csinálni, mert akkor a második számláról levont 2%-ot már az első számlán jóváírják. Pl az első számla 2000$, a második 10.000$, akkor a másodikból levont 2% megy az első számlához tartozó jutalékszámlára. Ez azért van, mert a 2%, az a meghívó jutaléka. De mindenki meghívhatja saját magát is, hiszen mindenkinek két befektetése is lehet az 5guldennél. (Ehhez két különböző emailcímre van szükség!)  Ráadásul a második számlán megkeresett havi hozam 10%-át az első számlához tartozó jutalékszámlán is minden hónapban jóváírják.

Amivel még lehet plussz bevételhez jutni, az az, hogy ha mások is megtudják tőlünk, hol kamatozik a pénzünk és ők is befektetnek. Ez elkerülhetetlen, mert olyan kedvező a hozam, hogy mindenki szeretne ilyent a saját megtakarításai után. Erre az 5gulden a legalkalmasabb, mert kimagasló jutalékokat fizet. Minden újabb, az ismerőseink által befektetett, 10.000 dollár befektetés után, 6% havi eredményt feltételezve, jár havonta átlag kb. 60 dollár. De ha megértik ezt az ismerőseink is, akkor a tőke rohamosan növekedni kezd, mert ők is elmondják másoknak ezt a lehetőséget. Az igaz, hogy az ő ismerőseik által berakott összeg hozama után már nem 10%-ot kapunk, de még így is szép pénz marad. Sokan élnek ilyen jellegű jövedelemből, mert más cégek is használnak ilyen multi level marketing, azaz mlm hálózati rendszert. De míg a legtöbb ilyen cégnél hónapról-hónapra vásárolni és fogyasztani kell újabb termékeket ahhoz, hogy jutalék termelődjön, addig az 5gulden esetében nem kell semmit sem tenni, mert a rendszer a működése során a közreműködésünk nélkül, automatikusan kitermeli hónapról-hónapra a jutalékokat. Ezzel megteremtve az igazi passzív jövedelemforrást.

Az 5gulden kezeltszámla részleteit az alábbi linken érheti el

Küldd el kérdésed, üzeneted!

3 + 2 = ?