Magasabb hozamok az Fxstat kimutatásokon

Az írásom apropóját egy újabb kezelt számlás szolgáltatás, az irobotfxsystem.com, iRobot Relax számlájának kimutatása adta. Többen megkerestek, mert az eddigi ismert számlák hozamát meghaladó havi hozam volt látható, a weboldalukon is közzétett képen. Nagyon megörültem, mert mint tudjátok, a kezelt számla a kedvenc befektetési formám. Így hát nekiláttam tüzetesebben is megvizsgálni az ajánlatukat.

A feltételek nagyon ismerősnek tűntek és nem is kellett sokáig keresgélnem, hamar kiderült, hogy sajnos nem új szolgáltatásról van szó, hanem az oldalamon is megtalálható RHO, TOTAL TRADE és ISA kezelt számlákról, csak más köntösbe öltöztetve. Ami engem is és az olvasóim is megzavart, az az volt, hogy nem az elterjedt myfxbook-os kimutatás segítségével mutatják be az eredményeket, hanem az Fxstat oldalán. Ezen az oldalon pedig még nem jöttem rá miért, de a grafikon melletti Monthly: 7,xx %-nak nem sok köze van a havi átlaghoz, habár elsőre arra gondoltam én is. Később aztán láttam az oldalon lejjebb görgetve a Monthly results, vagyis a havi eredmények táblázatot, és azon közel sem volt a hónapok eredménye a 7%-hoz. Ekkor gondoltam, hogy itt valami másról van szó. Feltettem az Fxstat oldalára a saját RHO számlám kivonatát és és láss csodát, nekem is sikerült 7% feletti eredményt kapni, holott ez eddig soha sem sikerült, csak az 5gulden számlámon. Itt van tehát a sajátom (teljes mérethez kattints a képre):

Szóval mindenkinek szeretném felhívni a figyelmét, hogy jól nézze meg a felkínált ajánlatokat, mert néha látszatra nem annak tűnnek, amik valójában. Nyugodtan írjatok nekem is, ha jó ajánlatot kaptok, hiszen én is szeretném minél magasabb hozammal befektetni a pénzemet, valamint szívesen megosztom veletek a véleményem az ajánlatról.

Időközben újabb információkhoz jutottam az irobotfxsystem.com weboldalán található iRobot Relax/RHO számlakivonattal kapcsolatban. Az adott számla az RHO 1.2 néven érhető el azAnmaric myfxbook weboldalán. Erre a számlára nem fogadnak ügyfeleket. Jelenleg az új ügyfeleket az RHO 1.3-as számlához csatlakoztatják. Így ha valaki akár az előbb említett weboldalon vagy az én oldalamon keresztül szeretne RHO számlát nyitni, akkor az ott feltüntetett hozamokra számítson.

Küldd el kérdésed, üzeneted!

2 + 0 = ?