Kezelt számlák október havi eredményei

Kezelt számlák

Számlakivonat

Okt. havi % Havi átlag Hány napja fut

Összes hozam

FX21-ST6 DCFXBroker 14,8% 16,1% 297 nap 355,6%
FX21-ST2 DCFXBroker 5,2% 5,6% 409 nap 108,9%
FX21-ST1 DCFXBroker 2,6% 2,9% 1398 nap 288,4%

A fenti hozamok még tartalmazzák a működtetésért fizetendő jutalékokat, tehát a tényleges eredmény, számlától függően, az itt láthatónak, körülbelül 50-60%-a!

Nagyon közel volt az október havi eredmény, a számlák eddigi átlaghozamához. Egy kicsivel maradtak csak le az átlagtól. De ez inkább örömet okozott, mint csalódást, mert igencsak szépek az eddigi átlaghozamok.

(a hosszabb távon számított átlaghozamok azonos típusú számlák esetében is eltérhetnek egymástól. Hiszen nem mindegy, hogy egy gyengébb vagy egy jobb időszakban kezdjük a kereskedést. Nekem is van olyan ST6-os számlám, aminek átlageredménye jóval alatta marad a publikus számla eredményének, mert március elején indítottam, ami ugye egy erősen minuszos hónap volt. Hiába termel onnantól minden hónapban ugyanolyan havi hozamot, de az az egy hónap nagyon rossz indítás volt neki. Sajnos az ilyen időszakokat nem láthatjuk előre. Persze a hónapok, évek során ezek az eltérések egyre kisebbek lesznek, és az átlagok közelítenek egymáshoz.

Az eredmények alapján a sorrend nem változott, hiszen az ST1 számla többszörösei az ST2 és ST6-os számlák. Az SB számlák eredménye pedig megegyezik az ST számlákéval.

Küldd el kérdésed, üzeneted!

1 + 0 = ?