Kezelt számlák november havi eredményei

Új kezelt számlával bővült a portfólió ebben a hónapban, az Artificial Quant számlával. Ennek eredményeként most már lehetőség van a kockázat csökkentésére, azzal, hogy a befektetésünket két külön brókercégnél helyezhetjük el. Nem beszélve, hogy az új számla által lehetőségünk van az Európai Uniós betétbiztosítások védelme alatt kamatoztatni a pénzünket.

Kezelt számlák

Számlakivonat

Heti % Havi átlag Hány napja fut

Összes hozam

FX21-ST6 DCFXBroker 12,7% 15,6% 326 nap 400,5%
FX21-ST2 DCFXBroker 4,3% 5,4% 438 nap 116,0%
ARTIFICIAL QUANT PriorFX 2,3% 3,2% 123 nap 14,2%
FX21-ST1 DCFXBroker 2,1% 2,9% 1426 nap 294,4%

A fenti hozamok még tartalmazzák a működtetésért fizetendő jutalékokat, tehát a tényleges eredmény, számlától függően, az itt láthatónak, körülbelül 50-60%-a!

Az Artificial Quant bemutatkozó hónapja az oldalamon, kicsit gyengébbre sikerült, mint amit az eddigi átlagok alapján várhattunk volna. A forex piac azonban ilyen. Vannak jobb és gyengébb hónapok. Nem lehet kiszámítani az eredményeket előre. Azonban várhatóan be fog állni majd a tervezett 4% körüli átlaghozam.

Az ST6-os számlák tulajdonosai könyvelhették el a legnagyobb hozamokat az elmúlt hónapban. Igaz az is, hogy ezzel együtt a legnagyobb izgalmakat is ez a számla okozta. Hiszen volt olyan nap, amikor mínusz 14,2%-ot esett a számla értéke. De köszönhetően az eddig is jól működő stratégiának nem csak ezt a veszteséget tornázta le a számla, hanem még elég szép hozamot is termelt. A lényeg az, hogy nem szabad egy-egy kereskedési nap alapján értékelni a teljesítményt. Inkább havonta, de igazából éves szinten látható a számla igazi tudása.

Az ST2 és ST1  számlák grafikonja, a működésükből kifolyólag hasonló ingadozásokon mentek át, csak a kilengések mértéke arányosan kisebb volt. Így aki mérsékeltebb mozgásokat tud csak elviselni és megelégszik a szerényebb hozamokkal, akkor nekik ezek a számlák lehetnek a megfelelők az SB számlákkal együtt.

Küldd el kérdésed, üzeneted!

5 + 1 = ?