29. heti eredmények

Kezelt számlák

Számlakivonat

Heti % Havi átlag Hány napja fut

Összes hozam

FX21-ST6 DCFXBroker 4% 18,6% 194 nap 211,2%
FX21-ST2 DCFXBroker 3,5% 6,1% 306 nap 81,6%
FX21-ST1 DCFXBroker 1,8% 3,2% 949 nap 177,2%

(A fenti hozamok még tartalmazzák a működtetésért fizetendő jutalékokat, tehát a tényleges eredmény, számlától függően, az itt láthatónak, körülbelül 50-60%-a!)

Az eredmények ezen a héten is szépek, de most nem arányosak, hiszen tartalmazzák a múlt hét korrekcióját, amiről lejjebb bővebben olvashatsz. Ettől függetlenül érdemes kiemelni, hogy az ST6-os számla a múlt havi 0% eredmény után, ebben a hónapban már 21% feletti eredménynél tart.

Helyreállt a rend a DCFX szerverén

Mint, ahogy múlt heti levelemben írtam, nem arányosan oszlott el a hozam néhány kereskedés eredményeként a számlák között.

Azóta kiderült, hogy a hibát mi okozta és tényleg megnyugtatóan megoldották a helyzetet.

A DCFX közleményének a lényegét itt olvashatjátok (a szöveg megértéséhez tudni kell, hogy a MAM rendszerben egy külön rész felel a kereskedésért, ami rendben működött, egy másik részben volt a zavar, ami pedig a megtermelt hozam, számlák közötti elosztásáért felel):

2016 július 15.-én egy eddig nem azonosított műszaki hiba miatt a Meta szervert újra kellett indítani. Az újraindulás után észlelték, hogy az a DMAM modul, amelyik a hozam számlák közti elosztásáért felel, tévesen számolt el néhány kötés után a számlák között.

Ez okozta a számlákon megjelenő, helytelen profitos és veszteséges tételeket. (itt nem sorolom fel, melyekről van szó)

Emiatt a kivonatok kiküldése szünetelt 07.22-ig.

A kollégáik azóta dolgoztak a javításon, amíg a hibát teljes mértékben ki nem küszöbölték. A mostani kivonaton már a javított eredmények láthatóak. Annak érdekében, hogy biztosítsák a biztonságos kereskedést és korrekt elszámolást, újraszámolták a számlákra kerülő korábbi hibás tételeket. Ezek tehát nem külön tételként szerepelnek a kiküldött kivonaton, hanem a korábbi tételeket korrigálták.

Köszönik a történtek miatti megértésünket és az együttműködésünket!

Küldd el kérdésed, üzeneted!

6 + 1 = ?